CANADA: ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΥΣ ΕΝΤΥΠΩΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΠΟ ΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΓΑΠΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ UNICEF - Ανδρ. Δημητρίου 8 & Τζ. Κέννεντυ 37, 161 21 Καισαριανή
Τηλεφωνικό Κέντρο: 210 72 55 555, Φαξ: 210 72 52 555, 210 72 35 555
            
   
Ευχές από τη UNICEF
Η διοίκηση, οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές της UNICEF,
σας ευχόμαστε ότι καλύτερο για τις γιορτές
και το Νέο Έτος 2011
με τη δέσμευση πως όλοι μαζί μπορούμε να φτιάξουμε
ένα καλύτερο κόσμο για τα παιδιά.
Φωτογραφία: UNICEF/HQ95-1115
Giacomo Pirozzi
 
 
Ηλίας Λυμπέρης
Γεν. Διευθυντής


Au nom de l'équipe du onsulat général et en mon nom propre, je vous présente tous mes souhaits pour une heureuse nouvelle année 2011.
Je saisis cette occasion pour remercier ceux d'entre vous qui, comme chefs d'ilôt, ou par leurs activités, se dévouent à notre communauté et assurent une présence visible de la France et de la francophonie.
Pour continuer à vous informer sur les activités du Consulat général, je vous engage à visiter son site http://www.ambafrance-gr.org/france_grece/spip.php?rubrique130 .
L'équipe reste bien entendu à votre écoute et à votre disposition pour toutes questions complémentaires.
Bien cordialement à vous, Christian THIMONIER,  Consul général de France à Thessalonique


 

Οικογενειακοί δεσμοί, Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά
 Αγαπητοί μας φίλοι,
Οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς χαρακτηρίζονται από οικογενειακές συγκεντρώσεις, συναντήσεις συγγενών και σύσφιξη των δεσμών και παραδόσεων μεταξύ των μελών μιας οικογένειας. Οι συνήθειες και οι παραδόσεις μιας οικογένειας στις σημαντικές αυτές γιορτές επηρεάζουν την εξέλιξη της.
Είναι γεγονός ότι η γιορταστική περίοδος των Χριστουγέννων απαιτεί προετοιμασίες, έξοδα και συνεννοήσεις με άλλα μέλη της οικογένειας για διάφορα πράγματα που προγραμματίζονται. Το γεγονός αυτό συχνά δημιουργεί κούραση, στρες και κάποτε ένταση.
Κάθε οικογένεια έχει προβλήματα μεταξύ των μελών της κατά καιρούς. Ακόμη και στις πιο ευτυχισμένες οικογένειες υπάρχουν περίοδοι συζητήσεων, διαφωνιών και έντασης. Υπάρχουν όμως αποτελεσματικοί τρόποι αντιμετώπισης και πρόληψης των εν λόγω προβλημάτων έτσι ώστε οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς να είναι μια ευχάριστη πηγή εμπειριών και αναμνήσεων για όλους.
Είναι γεγονός ότι κατά τη διάρκεια των γιορτών θέλουμε να είμαστε μαζί με την οικογένεια μας και όσο το δυνατό μαζί με περισσότερους από τους συγγενείς μας. Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά προσφέρουν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και ζεστασιά για οικογενειακές συγκεντρώσεις και σύσφιξη των δεσμών.
Βέβαια είναι αναπόφευκτο κάθε φορά που υπάρχουν πολλοί άνθρωποι μαζί, έστω και εάν είναι συγγενείς εξ αίματος ή εξ αγχιστείας, να δημιουργούνται κάποια προβλήματα. Υπάρχουν οι προτιμήσεις και οι αντιθέσεις και έτσι χρειάζεται προσοχή για να μη δημιουργούνται εντάσεις τις άγιες αυτές ημέρες.
Διαβάστε περισσότερα:

Δεν υπάρχουν σχόλια: