CANADA: ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΥΣ ΕΝΤΥΠΩΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Έκλεψαν το 'Γονέας' ως 'ΓΟΝΙΣ'

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=80&aid=427276&cid=122

ΓΟΝ.ΙΣ=ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ GONIS GONEIS

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ 2 ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΩΝ 'ΜΕΛΩΝ' ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΓΟΝ.ΙΣ ΑΘΗΝΩΝ 1) ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ 2)ΤΑΣΟΥ ΒΥΤΙΝΙΔΗ 
Ο πρώτος είναι απατεώνας δικηγόρος και κλέφτης του γραφείου, των αντικειμένων, των βιβλίων, των καταλόγων και της πνευματικής ιδιοκτησίας του ΣΥΓΑΠΑ και ο δεύτερος ονομάζεται ταμίας αλλά ηθικός αυτουργός των παραπάνω πράξεων που παραπλάνησε άτομα, πολιτικούς, ηθοποιούς, κτλ, λέγοντας οτι είναι εκπρόσωπος του ΣΥΓΑΠΑ για να αποκτήσει δόξα, χρήμα κτλ. Μάλιστα,΄λένε οτι ίδρυσαν μία ΜΚΟ (!!!) και παραπλάνησαν ακόμα και Υπουργεία για να χρηματοδοτηθούν. Ολοι γνωρίζουν τον τρόπο εξεύρεσης χρημάτων από ΜΚΟ (δέστε δημοσιεύματα). Το βίντεο που παίζει ήταν αποκλειστική ιδέα του ΣΥΓΑΠΑ ο οποίος δημιούργησε βίνεο με τέσσερεις ηθοποιούς (Βούρο, Τουμασάτου, Χαλιώτη, Σολωμού) προ επταετίας αλλά δεν το 'έπαιξαν' τα κανάλια. Δέστε το, δίπλα.

Τις καταγγελίες έκαναν οι παραπλανημένοι από τους δύο σκευωρούς: 

Ευαγγελία Παπαφιλίππου, Παναγιώτης Μαρούλης, Κωσταντίνος Πηγαδάς, Παντελής Κιούσης, Ηλίας Τσαμουργκέλης.
Όπως ενημερωνόμαστε από το site του 'συλλόγου', το καταστατικό για την ίδρυση του σωματείου ΓΟΝ.ΙΣ Αθηνών κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Αθηνών την 11.11.2008 και η εξέλιξη του μέχρι σήμερα (δηλαδή μετά παρέλευση 3 ετών) είναι άγνωστη.Τα ονόματα των ιδρυτικών μελών όπως με δική σας ευθύνη είναι αναρτημένα στο site του συλλόγου είναι κατά σειρά:

1. Παπαρηγόπουλος Ιωάννης 2. Βυτινίδης Αναστάσιος 3. Μητσοπούλου Ελένη 4.Πηγαδάς Κων/νος 5. Παπαφιλίππου Ευαγγελία 6. Καλαποθαράκος Δημήτριος 7.Μαρούλης Παναγιώτης 8. Μέγγουλης Δημήτριος 9. Δρακόπουλος Ιωάννης 10.Γκόγκος Σπύρος 11. Τσακωνιάτης Κων/νος 12. Καρατζάς Αθανάσιος 13. Ανέστης Ραφαήλ 14. Καχραμάνης Σωκράτης 15. Μαλλιάρης Αθανάσιος 16. Δαγιάσης Δημήτριος 17. Παπάζογλου Ιάκωβος 18. Παπακωστόπουλος Νικόλαος 19. Παντελάκης Μωυσής 20. Μελέτης Γεώργιος. Τα παραπάνω ονόματα ήταν όλα μέλη του ΣΥΓΑΠΑ και μάλιστα παραποιήθηκαν κ'όλα.

Είναι αδύνατον να εγκριθεί σύλλογος με φωτοτυπημένες υπογραφές, Στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.goneas.gr, του οποίου την ευθύνη σύνταξης έχουν οι δύο προαναφερθέντες απατεώνες, όπως αυτή βρίσκεται αναρτημένη την 18η Ιανουαρίου 2010, στην ενότητα Λειτουργίες του Σωματείου - το Δ.Σ του Σωματείου, με έκπληξη διαβάζουμε ότι τα μέλη είναι εννέα (9). Δηλαδή ενώ στην πραγματικότητα η διοίκηση γίνεται από εσάς τα 2 μέλη του Δ.Σ, δίνεται προς τα έξω την παραπλανητική εντύπωση ότι οι αποφάσεις παίρνονται μετά από βάσανο και δημοκρατικό διάλογο πολλών μελών. Ηθελημένα λοιπόν εξαπατούν πρωτίστως τα ενδιαφερόμενα υποψήφια νέα μέλη και εν γένει όλους τους επισκέπτες της ιστοσελίδας.
Η απάντηση που δόθηκε έγκαιρα από το ΣΥΓΑΠΑ, διευκρινίζει:

1) Την κλειδαριά του Συλλόγου ΣΥΓΑΠΑ επί της οδού Αιόλου 102, διέρηξαν οι Παπαρρηγόπουλος-Βυτινίδης, πράγμα που το γνωρίζουν όλοι όσοι παρευρέθηκαν στη συνέλευση ΣΥΓΑΠΑ με παρόντα τον Ιδρυτή και Πρόεδρό μας, Νίκο Σπιτάλα και, είχε το δελτίο ειδήσεων Τσαμουργέλη ο οποίος έλεγε οτι ο ΣΥΓΑΠΑ ανανεώθηκε ως νέο ΣΥΓΑΠΑ. Στη συνέχεια της συνέλευσης που παρακολουθήσαμε το δελτίο ειδήσεων με την παραπάνω δήλωση Τσαμουργκέλη, ο Πρόεδρος κλείδωσε τη πόρτα. Την επόμενη όμως ημέρα βρήκαν την πόρτα παραβιασμένη και αλλαγμένη.
2) Τα ονόματα που φέρονται ως ιδρυτικά μέλη, ήταν όλα μέλη του ΣΥΓΑΠΑ όπου είχαν κάνει εγγραφή με έντυπο και ποτέ δεν έδωσαν συγκατάθεση για να αποτελέσουν ιδρυτικά μέλη άλλου συλλόγου. Μάλιστα δύο από αυτά έχουν λάθος όνομα και ποτέ δεν υπέγραψαν. Το καταστατικό έιναι αντιγραφή του καταστατικού ΣΥΓΑΠΑ και δεν έχει δικαίωμα κανείς να χρησιμοποιεί πνευματικά δικαιώματα άλλων. Το ίδιο έκαναν παλαιότερα και άλλοι όπως ΠΑΤΡΟΤΗΤΑ (ως ΣΥΓΑΠΑ-Σύλλογος για την Αποκατάσταση της Πατρότητας), κτλ.
3) Ο χώρος και το συνθηματικό goneas - γονείς αποτελεί επίσης πνευματικό δικαίωμα του ΣΥΓΑΠΑ.
4) Εκλεψαν έπιπλα, χρήματα, βιβλία, καταλόγους, κτλ του ΣΥΓΑΠΑ

Για τους παραπάνω λόγους και άλλους, δεν έγινε αποδεκτή η αίτησή τους για νομιμοποίηση από το Πρωτοδικείο. Συνεπώς ότι έχουν κάνει στη συνέχεια είναι παράνομο. Χρησιμοποιούν τους όρους αστική εταιρία, δίκτυο, σωματείο, ΜΚΟ, κτλ πράγμα παράνομο που αποπροσανατολίζει και εξαπατά πολλούς.

Παρουσιάστηκαν σε πολιτικούς και άλλους χώρους ως ΣΥΓΑΠΑ και τους εξαπάτησαν.
Ποτέ δεν έγιναν εκλογές και ΔΣ, εφόσον δεν υπάρχει σχετικό βιβλίο και πρακτικά.
Οσες εκδηλώσεις φαίνονται να έκαναν ήταν αντιγραφές της δράσης του ΣΥΓΑΠΑ φάνηκαν φαιδρές και πολιτικά υποκινούμενες.
Παράνομες χρηματοδοτήσεις ή διαφημίσεις θα πρέπει να ελέγχονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες ΣΔΟΕ, Υπουργεία, ΕΣΡ, Εισαγγελέα, κτλ. εάν υπάρχουν δηλωμένες στην εφορία και εάν έχουν εγγραφεί σε βιβλία εσόδων-εξόδων. Ο Ταμίας είναι υπεύθυνος μαζί με τον Πρόεδρο.
Παρουσιάζουν 600 μέλη που ποτέ δεν έδειξαν ούτε καν 10 εγγραφές. Το ίδιο ισχύει και για τον υποτιθέμενο σύλλογο ΠΑΤΡΟΤΗΤΑ.
Εχουμε πολλές καταγγελίες για τους παραπάνω οτι δηλαδή είναι ανύπαρκτοι και παράνομοι και προσπάθησαν να διασύρουν τη σοβαρότητα του κινήματος για τα δικαιώματα των διαζευγμένων και ιδίως πατεράδων, δηλαδή να το διασπάσουν. Το κίνημα αυτό ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη, συνεχίζει σε όλη την Ελλάδα και έχει την συνολική αποδοχή όλης της κοινωνίας. Παρουσιάζουν παράνομα τρία καταστατικά ως δήθεν Αθηνών, Πειραιώς, Χαλκίδας, κτλ, ενώ δεν υπάρχουν καν ούτε σαν φυσικά ούτε νομικά πρόσωπα. Ούτε ονόματα ιδρυτικών μελών δεν υπάρχουν.
Τα ονόματα που έκαναν μία από τις καταγγελίες: Ευαγγελία Παπαφιλίππου, Παναγιώτης Μαρούλης, Κωσταντίνος Πηγαδάς, Παντελής Κιούσης, Ηλίας Τσαμουργκέλης αποτελούσαν μέλη του ΣΥΓΑΠΑ Αθηνών. Επίσης, παρουσιάζουν την παρακάτω ΜΚΟ από τους ίδιους ως αντιγραφή των ιδίων. Είναι πραγματικά επικίνδυνοι διότι υπηρετούν φεμινιστικά συμφέροντα όπως έρχονται από άλλες καταγγελίες.
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/07/goneas-goneis-gonis.html?utm_source=feed burner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Ksipnistere_+%28.+.+.+.+.+.+.+++ksip nistere+_++%CE%9F+%CF%83%CE%B9%CF%89%CF%80%CF%8E%CE%BD+%CE%B4%CE%BF%CE%BA%CE%B5% CE%AF+%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%BD%29

Δεν υπάρχουν σχόλια: