CANADA: ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΥΣ ΕΝΤΥΠΩΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Ισόβια στην 47χρονη που σκότωσε τον πρώην σύζυγο της με κυνηγετικό όπλο

www.sos-sygapa.eu 

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Ποινή ισόβιας κάθειρξης και επιπλέον τέσσερα χρόνια φυλάκιση επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης σε μία 47χρονη για την εν ψυχρώ δολοφονία του εν διαστάσει συζύγου της, το πτώμα του οποίου εξαφάνισε στη συνέχεια με τη βοήθεια του εραστή της.



Η δολοφονία του 43χρονου διεπράχθη τον Απρίλιο του 2008 στην Περιστερά Θεσσαλονίκης. Το ζευγάρι, που βρισκόταν σε διάσταση, είχε συναντηθεί στο εξοχικό τους όπου μετά από καβγά η 47χρονη σκότωσε τον πρώην συζυγό της με κυνηγετικό όπλο.

Μάλιστα, μερικά μέτρα πιο μακριά από το σημείο του φονικού βρίσκονταν και τα δύο ανήλικα παιδιά τους.

Στη συνέχεια, η κατηγορούμενη μαζί με τον εραστή της, που καταδικάστηκε σε φυλάκιση 18 μηνών με 3ετή αναστολή, έθαψαν το πτώμα του άτυχου άντρα σε δύσβατη δασική περιοχή.

Η 47χρονη, μετά τη δολοφονία, προκειμένου να αποπροσανατολίσει τις Αρχές, έστελνε σε συγγενικά πρόσωπα του θύματος γραπτά μηνύματα μέσω κινητού τηλεφώνου στα οποία ως αποστολέας εμφανιζόταν ο άτυχος άνδρας. Προσπαθούσε έτσι να τους πείσει ότι δήθεν είναι καλά στην υγεία του, ενώ δεν δίστασε να εμφανιστεί και σε τηλεοπτική εκπομπή αναζητώντας τον 43χρονο.

Κατά την απολογία της, η κατηγορούμενη αρνήθηκε τις κατηγορίες, υποδεικνύοντας ως δράστη της δολοφονίας τον εραστή της.

πηγή: http://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: