CANADA: ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΥΣ ΕΝΤΥΠΩΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Η αλήθεια για τους παιδόφιλους

Τον τελευταίο καιρό, ακούμε για παιδόφιλους αλλά ελάχιστοι από εμάς αλλά και τους ειδικούς γνωρίζουν τα χαρακτηριστικά τους καθώς και τη διαφορά μεταξύ παιδόφιλου και πατέρα που αγαπά τα παιδιά του.
Πολύ εύκολα οι δικαστές συγχέουν και σε περίπτωση διαζυγίου, δεν μπορούν να αναγνωρίσουν μια ψευδή καταγγελία από εκδικητική μητέρα, την προβολή της προσωπικότητάς της (πιθανόν η ίδια να είναι παιδόφιλη) και τον δικηγόρο που την στηρίζει για να κάνει μια τέτοιου είδους καταγγελία που πηγάζει από ζήλια της αγάπης του παιδιού προς τον πατέρα. Θα δώσουμε τα κύρια χαρακτηριστικά των δύο αυτών περιπτώσεων ώστε να αποσαφηνιστεί το τοπίο και να αναγνωρίζονται εύκολα τα δύο στοιχεία:
Παιδόφιλο, συνηθίζεται να αποκαλούν αυτόν ή αυτήν που επιθυμεί σεξουαλικά ένα ανήλικο. Ο νόμος, διακρίνει σ'αυτό και διαφορετικές ηλικίες για την σωματική και πνευματική ηλικία του παιδιού. Από την αρχαιότητα, υπήρχε όμως, αυτό το θέμα, με διαφορετικές εκδοχές. Οι σύγχρονες πουριτανικές κοινωνίες (όπως οι ελληνική), μέσω των ΜΜΕ και των πολιτικών/εξουσιών παρουσιάζουν μεγιστοποιώντας το θέμα, όπου και όταν θέλουν ώστε να αποπροσανατολίσουν την κοινωνία και να δώσουν ευθύνες αλλού και όχι σ'αυτούς που ευθύνονται: Η παιδοφιλία είναι άμεσα συνδεδεμένη με την εξουσία και το χρήμα. Αποδείχθηκε δε οτι πολλοί που μας εξουσιάζουν βρίσκονται βαθιά σ'αυτή τη διαστροφή. Εξάλλου, το γεγονός οτι τα ΜΜΕ έχουν μεγάλη εμπορικότητα όταν ασχολούνται με το σεξ και το παιδί. Συνεπώς, υπάρχει μεγάλο κοινό. Η δικαστής κυρία Μαρία Μαργαρίτη κατήγγειλε οτι δικαστικοί είχαν μετατρέψει το δικαστικό μέγαρο σε χώρο πορνείας παιδιών και μάλιστα έδωσε και ονόματα όπως τον εισαγγελέα Αγγελο Καμηλάρη, κτλ. Το αποτέλεσμα ήταν να την εκδιώξουν από το σώμα. Καταγγέλθηκε επίσης, ο δικηγόρος Θεσσαλονίκης Χρυσάφης Βουρουτζής οτι είχε υπέρμετρο ενδιαφέρον για την μητέρα ανήλικων παιδιών εκτός γάμου και έκανε τα πάντα για να έχει την επιρροή. Μάλιστα δεν δίστασε να κάνει και απόπειρα ανθρωποκτονίας στον πατέρα τους για να τον εκφοβήσει. Τον φάκελο (κατά σύμπτωση?) είχε ο εισαγγελέας Αγγελος Καμηλάρης ο οποίος τον καταχώνιασε σε ένα συρτάρι για πολλά χρόνια ώστε να παραγραφεί το αδίκημα. Στην δε αποζημίωση που ζήτησε το θύμα, απέρριψαν την αγωγή, για γελοίους λόγους, τρεις γυναίκες δικαστές. Από τα στοιχεία, λοιπόν, προκύπτει συγκάλυψη του κυκλώματος. 
Οι παιδόφιλοι ψάχνουν όπου δεν θα έχουν έλεγχο: Ιδρύματα, παιδιά εκτός γάμου, διαζύγια, εξωτερικό-τρίτο κόσμο όπου με το χρήμα μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανώμαλες επιθυμίες τους. 
Στο εξωτερικό, έχουν γίνει σοβαρές μελέτες για την παιδοφιλία δικηγόρων-δικαστικών που συνδέονται με άλλα κέντρα εξουσίας (πολιτικούς, εκκλησία, κτλ). Φυσικά, κάθε γενίκευση θα ήταν άδικη για το σύνολο των καλών δικαστών οι οποίοι όμως δεν εγείρονται και αυτό (η αποσιώπηση) στα νομικά ονομάζεται συναυτουργία. 
Σύμφωνα με πανεπιστημιακές έρευνες σε ποσοστό 66%, των παιδεραστών,  ανήκουν στο οικογενειακό περιβάλλον των θυμάτων τους. Έχουν αίσθημα εκδίκησης απέναντι στην κοινωνία. Σε πολλές περιπτώσεις αποδεικνύεται ότι ο παιδόφιλος γνωρίζει το παιδί μέσα από το σχολείο, από κάποιο εξωσχολική του δραστηριότητα, είναι γείτονας, δάσκαλος, προπονητής ή ακόμη και μπέϊμπι σίτερ! Επιπλέον: «Μέλη της οικογένειας όπως πατεράδες, μανάδες, παππούδες, θείοι, ξαδέλφια ή θετοί γονείς έχει αποδειχθεί ότι έχουν εμφανίσει τέτοιες τερατώδεις συμπεριφορές». Μέσω της διαδικασίας που ορίζεται με τον διεθνή όρο: «grooming» ο/η παιδόφιλος προσπαθεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη όχι μόνον του παιδιού, αλλά πολλές φορές και του γονέα στην περίπτωση, βέβαια, που κινείται στο περιβάλλον του παιδιού.
Γεγονός είναι ότι απόλυτοι κανόνες δεν μπορούν να υπάρξουν πλην ενός: «Ακούμε πάντα αυτά που έχουν να μας πουν τα παιδιά μας και βλέπουμε πάντα πίσω από... τις λέξεις τους».
Η ελληνική αστυνομία αποκάλυψε 1000 έλληνες παιδόφιλους που παρακολουθούν βιασμούς παιδιών μικρότερων των 8 ετών: Η επιχείρηση «Zeppelin» κατά των παιδόφιλων, αποτελείται από 24 επιστήμονες – «χάκερ» της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος παρακολουθούν όλο το 24ωρο τις ανταλλαγές σεσημασμένων αρχείων μέσω του σύγχρονου «υπερόπλου» CPS (Child Protection System).
Ο Υπουργός παιδείας, πρόσφατα ανακάλυψε (!) οτι υπάρχουν παιδόφιλοι καθηγητές. Οι δικαστές & εισαγγελείς, δεν έχουν ανακαλύψει ακόμα τίποτα σχετικό παρά μόνο δέχονται κατά συρροή καταγγελίες μανάδων-γιαγιάδων οτι δήθεν κακοποίησε ο πατέρας το παιδί (!) κυρίως στο διαζύγιο !!!
Στο εξωτερικό: Η NAMBLA είναι μία οργάνωση η οποία δρα στις ΗΠΑ, μαχόμενη υπέρ της παιδοφιλίας και παιδεραστίας. Δες βίντεο:


Στην Ολλανδία, νομιμοποιήθηκε το Κόμμα των Παιδοφίλων (PNVD) από το Τοπικό Δικαστήριο της Χάγης! Μετά την απόφαση του Τοπικού Δικαστηρίου της Χάγης, η οποία βασιζόμενη στην ελευθερία της έκφρασης, του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, δεν απαγόρευσε την ίδρυσή του, η Ολλανδική Κυβέρνηση αναγνώρισε και επίσημα το νεοϊδρυθέν Κόμμα των Παιδοφίλων (PNVD). Βασικοί στόχοι είναι η νομιμοποίηση της σεξουαλικής επαφής μεταξύ ενηλίκων και ανηλίκων από 12 ετών και η νομιμοποίηση της κατοχής παιδικού πορνογραφικού υλικού για προσωπική χρήση

Σε αυτή την περίπτωση η ελευθερία της έκφρασης λειτούργησε εναντίον των δικαιωμάτων των παιδιών. 
Και είναι όλως περίεργο πως ακόμα και δικαστήριο (αυτά που λέγαμε) νομιμοποίησε αυτούς τους εγκληματίες.....
Ο O Gardner όταν μελέτησε το P.A.S. (Parental Alienation Syndrom) παρατήρησε οτι ναρκισίστριες μανάδες που ζήλευαν τη άριστη σχέση παιδιού-μπαμπά , κατηγόρησαν άδικα για σεξουαλική παρενόχληση-κακοποίηση για να αποκόψουν την επαφή πατέρα-παιδιού. Παράλληλα, έκαναν πλύση εγκεφάλου και προγραμμάτισαν με συκοφαντική δυσφήμιση, με παρεμπόδιση επικοινωνίας και άλλους δικαστικούς τρόπους κατάφεραν να κάνουν εχθρούς τα παιδιά με τον πατέρα. Φυσικά, τα αποτελέσματα είναι τραγικά για το μέλλον των παιδιών αυτών. Στην Ελλάδα, υπάρχουν περίπου 500.000 παιδιά που έχουν αυτό το Σύνδρομο Γονικής Αλλοτρίωσης-Αποξένωσης (P.A.S). Ετσι καταστρέφεται μια γενιά παιδιών, μια κοινωνία. Ούτε οι πολιτικοί, ούτε οι δικαστικοί θέλουν να πατάξουν το φαινόμενο διότι υπάρχει και στους κόλπους τους και ήδη έχουν άριστες σχέσεις διαπλοκής μεταξύ τους.
Το Χαμόγελο του παιδιού και άλλοι οργανισμοί και άτομα, γνωρίζουν πολύ καλά επίσης, αλλά αποσιωπούν....
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. 
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΠΟΤΕ.......
Η δικαστής Μαρία Μαργαρίτη, κατήγγειλε όλα αυτά. Δέστε:
ΚΑΙ:
http://sygapapatras.blogspot.com/2013/05/25-2013-pas.html
https://issuu.com/sos.sygapa/docs/teuxos_10/8

Επικοινωνία με ΣΥΓΑΠΑ:
00306946273938
SYGAPA INTERNATIONAL:
00330641115502
sygapa.sygapa@gmail.com
goneas2009@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: